StoryEditor
Regijaneobična ponuda

Očajni vlasnik nudi svoj BMW onome tko mu nađe psa: ‘Ma dao bih i život svoj, djeca su jako vezana za njega‘

Piše PSD
16. kolovoza 2022. - 23:27

Bošku Miloševiću iz Veternika u Srbiji prije osam dana je nestao pas Bea, pasmine Shih Tzu, a u očaju zbog nestanka ljubimca, kojeg je posvuda tražio, spreman je onome tko ga nađe ponuditi i svoj BMW, piše Mondo.

- Psa sam uzeo djeci, imam dvije kćeri i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge prije tri mjeseca i kćeri su mi psa ostavile na čuvanje na pet dana i sad imam jako veliki problem zbog psa, djeca su jako ljuta na mene - započeo je dirljivu priču Boško, koji kaže da je psa ostavio na dva, tri sata kad se otišao vidjeti s prijateljem.

- Počelo je grmjeti, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sjećam se uopće jesam li zatvorio vrata terase, ali kad sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava s prijateljem na kavu i kad sam se vratio, nije je bilo - objašnjava Boško.

Kaže da je danas već osmi dan otkako je nema i da mu nije jasno kako je mogla skočiti s terase.

- Terasa je visine šest-sedam metara sigurno, i nije mi jasno kako je mogla skočiti s te visine. Ona i kad se šiša, pa se popne na stol, trese se sva, pa mi je to čudno - priča on. Zbog nestanka psa, Boško slabo spava i provjerava svaku dojavu.

- Pomišljao sam da je možda netko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam što da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po dva-tri sata, non-stop idem i tražim psa jer dobivam svakakve dojave - navodi on za Mondo.rs

Objašnjava da je imao i problema s policijom zbog toga što je otišao u jednu kuću oko ponoći da provjeri je li Bea tu.

- Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da provjerim je li tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali što da radim. Ti ljudi su zvali policiju - prepričava kroz što je sve prošao kako bi našao psa. 

- Ja psa moram naći. Ne znam više što da radim, gdje da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da provjerim, ni tamo nije bila. Djeca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako - ističe Boško.

Boško je spreman ponuditi ne samo auto, već i svoj život za psa.

- Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su djeca jako vezana za psa - zaključio je on. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2022 09:50