StoryEditorOCM
RegijaBiH zavijena u crno

Objavljene fotografije četvero mladih koji su poginuli u prometnoj nesreći, ljudi se opraštaju na društvenim mrežama

Piše L.G./JL
11. listopada 2024. - 09:16

Četiri su osobe jučer poginule nakon slijetanja vozila u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje kod Visokog, a jedna se osoba iz automobila uspjela spasiti. Vjerojatno je taj mladić ispao iz automobila prije nego što je on pao u rijeku, piše Jutarnji.

Do nesreće je došlo kada je vozač na regionalnom putu između Kaknja i Visokog izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je automobil sletio u rijeku Bosnu.

Dnevni avaz piše da su poginuli Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog.

Obitelj i prijatelji se od mladih opraštaju na društvenim mrežama, a jedna poruka posebno slama srca:

- O Bože moj, zašto bas moja divna i dobra susjeda Branka. U kobnoj tragediji život je izgubila moja susjeda Branka Dusper koja je bila puna života divna i dobra osoba, koju od mali nogu poznajem, koja je izrasla u prekrasnu ljepoticu. Teško je sad njenim roditeljima, sestri i ostaloj obitelji,susjedima i prijateljima. Susjedo moja, počivaj u miru Božjem, poveli te anđeli u raj, nedostajat ćeš nam svima - napisala je jedna mještanka Kiseljaka.

Mladić koji se spasio je 2002. godište. On je nakon nesreće satima u polusvjesnom stanju lutao u potrazi za pomoći. Policiji je rekao da se sjeća samo da je bio u autu s još nekoliko osoba te da je vozilo sletjelo u rijeku Bosnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 09:17