StoryEditorOCM
Regijašokantan SLUČAJ

Novi slučaj obiteljskog nasilja potresa regiju, Tiktokerica objavila jezivu snimku svoje sestre: Udarao joj glavom u pločice, onesvijestila se dok ju je davio. I beba ima modrice

Piše PSD
29. rujna 2022. - 13:43

Obiteljsko nasilje u velikom je porastu posljednjih godina. Svako malo šokiraju nas potresne priče o nasilju nad ženama i djecom. Još jedan takav slučaj nedavno je potresao regiju.

Popularna tiktokerica Una Kablar, poznatija kao Uki Q, šokirala je sve kada je na Instagramu objavila video svoje sestre koja ima jezive ozljede na vratu i glavi. Kako je napisala, fizički ju je napao suprug, a potom dodala da i dvomjesečna beba ima modrice po tijelu.

Una je dodala da je nasilnik prijetio njenoj sestri da će preuzeti skrbništvo nad djetetom, kao i da joj je udarao glavom u pločice te da se u jednom trenutku onesvijestila dok ju je davio, piše portal Mondo.

"Nakon što ju je večeras unakazio, odvezao se na VMA i bježao dok mu nisu došli tata i brat, jer je on ipak tatin sin. Došli su nam se smijati pred policiju, a otac se šalio kako je ponosan na svog sina. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti, počeo prijetiti da on ima rješenje i za to, misleći da se novcem sve može riješiti.

U najboljem slučaju dobit će samo zabranu prilaska, iako je noćas nasmrt pretukao moju sestru i još uvijek ne znamo sve posljedice njegovih ozljeda", napisala je Una i zamolila sve da podijele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi protiv obiteljskog nasilja, nasilja nad ženama i dvomjesečnim djetetom:

"Imamo još puno toga za reći, ali trenutno smo u šoku."

Una je istaknula i da su njezinoj sestri snimljeni vrat, prsa, glava, pluća, te je podnijela kaznenu prijavu policiji, objavio je Mondo.

Podsjetimo, nedavno smo imali ovakav slučaj i u Hrvatskoj koji je s javnosti podijelila voditeljica Ivana Paradžiković. Opisala je kako je Mihaela jedna od hrabrijih žena koje je upoznala tijekom karijere doživila teško nasilje od bivšeg muža.

‘Ovo je Mihaela. Pogledajte je. Metalnim utezima ciljao joj je glavu, sa sjedala su to gledala njihova djeca. Izlazi iz zatvora, naći će je!‘: Ivana Paradžiković šokirala objavom

"Čudom je preživjela... Jer on je metalnim utezima ciljao samo glavu, dok je sa stražnjeg sjedala to promatralo njihovo dvoje maloljetne djece. Spasili su je dvoje hrabrih slučajnih prolaznika.

Bivši muž, nasilnik, završio je u zatvoru." napisala je Paradžiković ističući kako je Mihaela u strahu jer bivši muž izlazi iz zatvora i sigurno će je naći, kako i svaki put do sada, iako je promijenila i adresu i ime.

Paradžiković smatra kako nije rješenje ni prijedlog Centra za socijalnu skrb koji, kaže, će joj pomoći će tako što će joj oduzeti djecu jer se oni brinu o njihovoj sigurnosti.

"Mihaela pokojna, djeca siročad. Problem riješen?" pita se Paradžiković.

Pomozite. Dajte joj snagu. Sherajte" - poručila je Ivana Paradžiković u svojoj potresnoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2022 04:12