StoryEditorOCM
Regija‘golfom‘ u moravu

Nezapamćena tragedija u regiji: četiri djevojke autom upale u hladnu rijeku, jedna je poginula. Dvije su u bolnici, a za četvrtom se traga

Piše PSD
29. siječnja 2022. - 14:51
Automobil u kojem su se nalazile djevojke letio je punih 20 metara prije nego što je završio u rijeci (ilustracija)Shutterstock

Djevojke A. S. (19) i K. M. (19) lakše su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata kod mjesta Džep u blizini Vladičinog Hana nakon što je automobil marke "golf" sletio s kolnika u rijeku Moravu. U ovoj nesreći poginula je jedna od njih, dok se za jednom još traga.

Kako prenose mediji, automobil u kojem su se nalazile Predejančanke, letio je punih 20 metara prije nego što je završio u rijeci.

Kako je kazao za Kurir načelnik Urgentnog centra u Vranju Ljubiša Stojiljković, djevojke su zadržane na promatranju, ali su prema prvim obavljenim pregledima, prošle s lakšim tjelesnim ozljedama.

- Jedna je smještena na Odel kirurgije Zdravstvenog centra, a druga je još uvijek na promatranju u Urgentnom centru", kazao je dr. Stojiljković, piše Blic.

Oz...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:43