StoryEditorOCM
Regijaobjavljena snimka

Nevjerojatne scene u Beogradu: policija bacila na tlo ženu koja je išla prijeći ulicu! A sve zbog jedne Vučićeve naredbe

Piše Vijesti SD
19. srpnja 2024. - 11:04

Njemački premijer Olaf Scholz stigao je u posjet Srbiji, a radni doručak njega i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića održava se u Palači Srbija.

Zbog toga je došlo do prometnog kolapsa u Beogradu, a prijevoz se, piše N1 Srbija, pušta povremeno, dok građanima nije dopušteno prijeći ulicu prema Palači.

N1 je u prijenosu uživo snimio privođenje žene koja je pokušala prijeći ulicu. Policajac ju je srušio na tlo, oduzeo joj stvari i mobitel, a onda joj stavio lisice. Priveo ju je, a ona je odvedena s mjesta događaja u policijskom automobilu.

- Molim vas nemojte slikati, ja samo želim doći na posao na vrijeme. Šetaju me sat vremena kao majmuna. Zašto rade budale od nas, upitala se nesretna žena.

Novinarka ju je upitala je li srušena na tlo.

- Jesam, a sad ću platiti i kaznu. Zašto plaćam kaznu? Zašto plaćam kaznu, upitala je policajca koji nije bio odviše rječit već ju je samo povukao prema policijskom vozilu.

Pojavio se tada predsjednik mladeži Novog DSS-a Jovan Stanković i novinarki N1 Srbije dao izjavu.

- Vidimo kako se naši policajci iživljavaju nad ženom i kako upotrebljavaju prekomjernu silu. Čisto iživljavanje i dokaz gdje Srbija ide, rekao je.

Neki su građani pokušali biti glas razuma, ali Vučićevi policajci nisu imali razumijevanja.

- Ostavite ženu na miru, sram vas bilo, govorili su.

Njihovi apeli nisu naišli na razumijevanje, a u videu ispod možete vidjeti cijelu situaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 09:52