StoryEditorOCM
Regijanedjeljom sve u 16

Nenad Čanak u Stankovića bez dlake na jeziku: Rusija Vladimira Putina je Treći Reich 21. stoljeća, a Srpska pravoslavna crkva više nije kršćanska crkva...

Piše PSD
18. rujna 2022. - 16:41
Nenad Čanak: Ruska federacija na čelu s Vladimirom Putinom je ‘Treći Reich 21. stoljeća‘. Radi se o zločincima koji imaju pretenzije prema drugim državama i asimiliraju druge narode pod izlikom ‘rasne čistoće‘Screenshot YouTube/HTV

Današnja emisija "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića na HTV-u imala je zanimljivoga gosta Nenada Čanka, čelnika Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je komentirao aktualne teme, "Europride", stanje u Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, utjecaj Rusije i druge.

Nenad Čanak, koji se u ranim devedesetima i "šakama borio protiv divljanja šovinista po Vojvodini i protiv protjerivanja Hrvata" današnje stanje u Srbiji okarakterizirao je - boljim.

- Bolje je prvenstveno zato što nema rata, a rat je uvijek izgovor za najgore stvari. Što se tiče položaja Hrvata u Vojvodini - Tomislav Žigmanov ušao je u parlament Srbije kao predstavnik, kazao je čanak, prenosi Jutarnji list.

Govoreći o jučerašnjem "Europrideu" u Beogradu, na kojemu je i sam sudjelovao, k...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 03:13