StoryEditorOCM
RegijaUčenik 8. razreda

Napad u susjedstvu, dječak nožem u školi izbo djevojčicu! Roditelji u šoku: ‘Došao joj je s leđa, djeca nisu sigurna...‘

Piše Vijesti SD
18. listopada 2024. - 20:46

Učenik 8. razreda u osnovnoj školi u Subotici izbo je učenicu iste škole. Djevojčica nije životno ugrožena, a u napadu koji se dogodio u petak između 13 i 13:30, zadobila je lakše ozljede. 

Blic piše kako se dječak koji je izbo djevojčicu prethodnih dana nije pojavljivao u školi. 

"Kćer mi je rekla da ga je nastavnica pitala zašto se pojavio u školi bez školske torbe, a on joj je rekao da ima neke druge planove. Došao je djevojčici s leđa i izbo ju nožem. Jednom ju je ubo u ruku, a četiri puta u nogu", rekao je otac jedne od učenica te škole.

Dodao je i da je djevojčica potom pobjegla, a u pomoć joj je priskočila nastavnica koja joj je vezala nogu i ruku da joj zaustavi krvarenje. 

"Dječaka je ubrzo odvela policija, a djevojčicu hitna pomoć. Moja se kćer baš jako uplašila", rekao je otac dok je drugi otac rekao da razmišlja o ispisivanju svojeg djeteta iz te škole, piše Blic.

"Jako su uplašeni svi. Ne znam što se dogodilo, ali ovo više nema smisla. Rekli su da se radi o izoliranom incidentu, ali ne vjerujem", rekao je otac. 

Zimus su organizirali prosvjed ispred škole zbog prijetnji drugog dječaka. 

"Očekujem da se svi roditelji ponovo nađu ispred škole jer ovdje naša djeca nisu sigurna", zapitao se Subotičanin čije dvoje djece pohađa ovu školu.

Pojedini roditelji rekli su i da se radi o dječaku koji je problematičan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 20:47