StoryEditorOCM
Regijastrava u tuzli

Muškarac se sinoć ubio skokom s balkona, kada mu je policija danas ušla u stan, vidjeli su još veću obiteljsku tragediju

Piše Hina
20. svibnja 2024. - 15:59

 

Tri osobe, od kojih je dvoje djece, ubijene su u Tuzli, a muškarac koji je vjerojatni počinitelj tog zločina nakon toga je počinio samoubojstvo, prenose lokalni mediji.

Policija je intervenirala sinoć nakon dojave o tome da je muškarac skočio s balkona jedne stambene zgrade u naselju Stupine u Tuzli. Na tom su mjestu zatekli beživotno tijelo muškarca i započeli očevid, a tek danas su ušli u stan za koji se utvrdilo da je u njemu boravio i tamo zatekli mrtvu ženu te dvoje djece. 

Pozivajući se na neslužbene izvore, portal tuzlanski.ba navod kako je riječ o supruzi i djeci muškarca koji se bacio s balkona. Policija pod nadzorom tužitelja provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragedije.

 

Istražni timovi počeli su s obavljanjem uviđaja u tuzlanskom naselju Stupine, u stanu u kojem su danas pronađena tijela tri osobe. Službeno je utvrđeno da je riječ o supruzi i dvoje djece muškarca koji je sinoć počinio samoubojstvo.

"Sinoć oko 21:15 sati suprug i otac djece je počinio samoubojstvo skokom sa zgrade u istom naselju", rekao je glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao Klix.ba, muškarac je Mujaga Čičkušić koji je kao medicinski tehničar radio u Njemačkoj. U Tuzlu je stigao prije nekoliko dana, a usmrćena djeca su starosti do deset godina.

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražitelji, neslužbeno muškarac je najprije usmrtio suprugu i djecu. Nakon toga je napustio stan u kojem su živjeli, prešao u susjedni ulaz te skočio sa 14. kata.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 15:39