StoryEditorOCM
Regijaužas u susjedstvu

Monstruozno ubojstvo, kćer je majku udavila vrećicom pa pobjegla? Susjeda: ‘Nešto je bilo čudno‘

Piše Vijesti SD
26. srpnja 2024. - 08:53

Policija u Beogradu od četvrtka navečer traga za Vesnom A. (53) zbog sumnje da je ubila majku Mariju A. (93) u kući na Voždovcu, saznaje "Telegraf.rs". Sumnja se da je Vesna majku udavila vrećicom i da je pobjegla svojim automobilom „Hyundai“. Prema riječima svjedoka, policija je u kući našla oproštajno pismo osumnjičene. Po nalogu dežurnog tužitelja tijelo je poslano na obdukciju.

Prema saznanjima Telegrafa s lica mjesta, susjeda koja je dobro poznavala ovu obitelj kaže da je policija, navodno, pored tijela nesretne žene pronašla i oproštajno pismo koje je, po svemu sudeći, ostavila njezina kći nakon što je počinila zločin i pobjegla.

Kako ističe ova susjeda, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se dogodila i ova jeziva nesreća.

„Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u susjedstvu pomalo pomagali. Njezinu kćer sam zadnji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno navečer šetale pse“, priča sugovornica.

Ona kaže da je u posljednja dva dana primijetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni naslutiti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

„Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izveli zbog vrućine, nisam mogla ni naslutiti da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli van“, dodaje susjeda.

Prema njezinim riječima, nestaloj kćeri je i mobitel isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je riječ o onom najgorem.

„Kako sam čula, kćer je navodno ostavila pismo pored tijela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe“, nastavlja susjeda koja tvrdi da su majka i kćer imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubojstvo baš tamo.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, motiv za ubojstvo su neriješeni imovinski odnosi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:54