StoryEditor
Regijaposjet svetištu

Miroslav Škoro za vikend bio u Međugorju, pojavila se snimka kako nesuđeni predsjednik predvodi molitvu vjernicima na ‘gospinom ukazanju Mirjani‘

Piše PSD
4. veljače 2020. - 13:51
Vladimir Dugandžić, Duje Klarić/HANZA MEDIA

Miroslav Škoro proteklog je vikenda bio u Međugorju, gdje je i predvodio jednu molitvu vjernicima. 

Nesuđeni hrvatski predsjednik hercegovačko je svetište posjetio 2. veljače, na blagdan Svjećnice, a istoga datuma bio je 'Dan Gospina ukazanja Mirjani' koja najpoznatija međugorska vidjelica tvrdi da ima svakog drugog dana u mjesecu.

'Gospina ukazanja Mirjani svakog drugog dana u mjesecu u zimskim danima konačno su malo manje posjećena, pa ostavljaju priliku i domaćim ljudima da na njima sudjeluju. Tako je bilo i ovog 2.2.2020.

Danima prije, ured informacija nije imao zabilješke o bilo kakvim posjetama hodočasnika. Međugorje je zbilja bilo pusto, da bi se od petka 31. siječnja, ipak pokoja grupica hodočasnika počela prijavljivati.

Vjerni hodočasnici i domaći ljudi okupili su se od ranih jutarnjih sati oko plavog križa gdje je započela molitva krunice prije samog trenutka ukazanja. Jednu deseticu predmolio je i poznati hrvatski pjevač i predsjednički kandidat dr. Miroslav Škoro', javlja portal Međugorje info.

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka na kojoj Miroslav Škoro predvodio molitvu u Međugorju.

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 21:11