StoryEditor
RegijaLider SNSD-a

Milorad Dodik predstavio novi slogan svoje stranke, okupljenima je objasnio i što predstavlja životinja koju koristili: ‘Nema ništa loše u tome da netko voli svoj narod...‘

Piše PSD.
1. srpnja 2022. - 20:22

Lider SNSD-a i kandidat za predsjednika RS-a Milorad Dodik pojasnio je danas kakvu će politiku voditi SNSD u ovom periodu, ali i nakon izbora, te što predstavlja golub mira, javlja Klix.ba. 

"Danas smo završili izbor našeg slogana. On će glasiti 'Zato što volimo Srbiju', a animacija goluba mira će simbolizirati ono što želimo da istaknemo, da je mir potreban,  ne samo za nas, nego i za sve ljude koji žive na ovim prostorima“, kazao je.

Dodik kaže da će SNSD voditi odgovornu nacionalnu i patriotsku politiku.

"Smatramo da biti pripadnik naroda i patriot i da tu nije ništa loše niti da to znači da neko nekoga ne voli ili mrzi. Veoma je važna stvar da netko voli svoj narod i da mu je posvećen", kazao je. 

Dodik je istaknuo da neće odustati od svojih antidaytonskih politika, iako smatra da su ustavne.

"Naša politika u predizbornom i postizbornom će biti vraćanje nadležnosti u skladu s ustavom i Daytonskim sporazumom. Naše politike su jasne i od njih nećemo odustati."

Predsjedništvo SNSD-a je na današnjoj sjednici donijelo konačnu odluku o kandidatima za Predsjedništvo BiH, predsjednika RS-a, ali i druge kandidatske liste za državni i entitetski parlament.

Željka Cvijanović će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH, a Milorad Dodik za predsjednika RS-a.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 14:07