StoryEditorOCM
Regijatko negira genocid?

Majke Srebrenice žestoko odgovorile predsjedniku Milanoviću: Mi jesmo stare žene koje su izgubile svoju djecu, a on je fašist koji glumi da je demokrat!

Piše psd
10. studenog 2022. - 08:11
Zagreb, 041122. Hrvatsko vojno uciliste Dr. Franjo Tudjman. Ilica 256b. Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oruzanih snaga RH Zoran Milanovic urucio je prve casnicke cinove kadetkinjama i kadetima 15. i 16. narastaja koji su uspjesno obranili zavrsne radove diplomskih i preddiplomskih sveucilisnih studijskih programa.Goran Mehkek/Cropix

Majke Srebrenice reagirale su na izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića koji je rekao kako je laž da je negator genocida u Srebrenici i nada se da Majke Srebrenice nisu instrumentalizirane iz Sarajeva.

 Udruga koja okuplja majke Bošnjaka ubijenih u genocidu u Srebrenici 1995. godine okvalificirala je "jadnim i bijednim" način na koji je hrvatski predsjednik Zoran Milanović komentirao srebrenički genocid, njihovo djelovanje i protivljenje slanju hrvatskih vojnika u sastav međunarodne vojne misije u BiH. 

Kako su u četvrtak prenijeli mediji u BiH, iz udruge "Pokret majki enklava Srebrenica i Žepa" na adresu Milanovićeva ureda uputili su pismo sa samo jednom rečenicom, osvrnuvši se na njegove opetovane komentare o naravi ratnih zločina počinjenih u Srebrenici i na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:42