StoryEditor
RegijaScena u programu

Majka preminule YouTuberice na Pinku počela kritizirati Vučića, pa joj ugasili ‘bubicu‘, reakcija voditeljice obišla mreže: ‘Nema on ništa s tim...‘

Piše PSD
16. kolovoza 2022. - 06:51

Nataša Đukić, majka preminule YouTuberice Kristine Kike Đukić bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji Pink s voditeljicom Jovanom Jeremić. Sve je bilo u redu dok Nataša Đukić nije spomenula predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, prenosi portal Nova.rs.

U bizarnom programu koji je sličio na teatar umjetnih suza, prenosi portal, voditeljica je govorila o tome da suosjeća s majkom preminule YouTuberice. Jeremić je u jednom trenutku upitala Natašu da joj objasni što se sve dogodilo i kako je došlo do Kikine smrti.

U sljedećem trenutku, Đukić je krenula kritizirati tamošnje tužiteljstvo, ali i predsjednika Srbije.

"Sram te bilo, predsjedniče", rekla je ona.

Kamere su u tom trenutku promijenile fokus s nje na Jovanu Jeremić, a voditeljica je rekla: "Predsjednik nema ništa s tim".

Nataša Đukić je rekla "Ima", a onda krenula: "Dozvolite da vam nešto kažem..."

No 'bubica' joj je u tom trenutku ugašena.

Jovana Jeremić je rekla da nastavljaju s jutarnjim programom i promijenila temu.

Prošlo je malo više od šest mjeseci otkako je tragično stradala Kristina Kika Đukić.

Okolnosti pod kojima je Kristina stradala još nisu otkrivene, pa se obitelj nalazi u agoniji s brojnim pitanjima što se te večeri dogodilo. Najbliži čekaju toksikološke nalaze kako bi doznali detalje tragedije, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2022 17:41