StoryEditorOCM
Regijau srbiji

Luka imao prometnu nesreću pa nestao nakon 40 sekundi. Obitelj očajna: ‘Kako je moguće da ga nitko nije vidio?‘

Piše VIJESTI SD
1. rujna 2024. - 13:37

Policija danima traga za Lukom Vuksanovićem (26) iz Beograda.

Luka je u subotu, 24. kolovoza oko 22 sata imao prometnu nesreću. Iz Beograda je automobilom krenuo do prijatelja u Mladenovac. Kod skretanja za Sopot, udario je u rub ceste. Samo četrdeset sekundi nakon nesreće, na mjesto događaja dotrčali su gosti obližnjeg restorana brze hrane. Međutim, Luku nisu pronašli u automobilu. Prednji dio vozila bio je smrskan, a unutra su bili njegov novac i mobitel.

"To nam je potpuno nelogično. Ako je netko tu došao 40 sekundi kasnije, kako je moguće da ga nitko nije vidio da tetura po šumi. Nemoguće je da nema krvi", za Telegraf je ispričala Lukina obitelj.

Iskusan vozač

Tvrde da je Luka bio iskusan vozač te da ranije nije nestajao ili se nije javljao. Sve su prijavili beogradskoj policiji nekoliko dana nakon nesreće. Kontaktirali su i bolnice, ali ni od njih nisu dobili korisne informacije.

U blizini mjesta nesreće nalaze se kanali i tri bunara. Obitelj je kazala da je policija pretražila bunare, ali nisu pronašli ništa. Potrebno je oko 500 ljudi da se pregleda širi teren, koji obuhvaća prugu i njive. Članovi obitelji pozvali su ljude da im se u ponedjeljak pridruže u potrazi za mladićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:56