StoryEditorOCM
Regijazlatna mladež u blatu

Kći Milorada Dodika na Twitteru izvrijeđala gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića: Tvoje laži ugrozile su moju obitelj, go**o bezobrazno

Piše PSD
27. rujna 2021. - 12:39
Gorica Dodik: Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u čije je kuće upadao s oružjem po BanjaluciTwitter/@goricadodik

Gorica Dodik, kći srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, oglasila se na Twitteru, gdje je iznijela niz sramotnih uvreda i pretnji na račun gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

"Evo budale, pa kažu šuti i pusti! Sram te bilo, go**o jedno lažljivo bezobrazno, ti si, smradu, koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu obitelj“, napisala je Gorica Dodik na Twitteru, nakon što je Stanivuković objavio snimku Dodika na kome govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kisika, piše Nova.rs.

"Meni su djeca kući iz škole dolazila s pitanjima: "Je l’ djed ubio Davida? U školi pričaju, rekao Draško“. Zbog svojih laži ćeš odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš obitelj i ne znaš što znači kad nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću trpjeti ništa nijedne sekunde, gdje si se liječio, majstore, prije nekoliko godina, što o tome ne pričaš? Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u čije je kuće upadao s oružjem po Banjoj Luci“, glasio je sledeći tvit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 13:06