StoryEditor
RegijaŽalopojka zločinca

Kapetan Dragan: Na granici su me doslovno izbacili iz policijskog kombija, a u Srbiji sam prvo pojeo tri kugle sladoleda od jagode

Piše PSD
29. ožujka 2020. - 09:11

Čim je zakoračio na tlo Srbije, ratni zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, požalio se na tretman koji je dobio prilikom protjerivanja iz Hrvatske.

- Zatvorski čuvari su me probudili jutros u zoru, u četiri sata, rekli da se obučem, dali mi papir da sam slobodan, a onda mi vezali ruke lisicama i utrpali u policijsko vozilo. Lijepo sam ih pitao ima li grijanja u kombiju, pitao da li da se obučem bolje... Naravno, grijanje nisu uključili i više od pet sati sam se smrzavao do graničnog prelaza Bajakovo - Batrovci. Tu su me doslovno izbacili iz marice - ispričao je za Novosti.

A što je prvo učinio nakon što je u 9.30 sati prešao granicu na Bajakovu?

- Prvo sam zatražio da pojedem tri kugle sladoleda od jagode s čokoladom. To mi je palo na pamet. Kada sam potom došao u smještaj i vidio hladnjak pun hrane, oduševio sam se. Mada, i u Lepoglavi je bilo hrane. U kantini se moglo sve nabaviti. Neću grditi Hrvate kad nema razloga - rekao je.

Vasiljković je odslužio zatvorsku kaznu od 13,5 godina i jučer je napustio zatvor u Lepoglavi. Imao je rok od 24 sata za napuštanje Hrvatske. Izrečena mu je zabrana boravka na području Europskog gospodarskog prostora u trajanju od 20 godina.

item - id = 1012555
related id = 0 -> 1122840
related id = 1 -> 1122818
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 23:40