StoryEditorOCM
RegijaJEZIVA SNIMKA

‘Ja sam nažalost bila dio ovoga. Ovo je monstruozno i ovo mora stati‘, kaže sudionica zloglasne TV Pinkove ‘Zadruge‘

Piše SCENA SD
12. svibnja 2023. - 18:00

Ne treba podsjećati da su prošlog tjedna Srbiju pogodile su dvije velike tragedije, mnogo ljudi je izgubilo živote, a nakon toga su se otvorila mnoga pitanja. Jedna od tema bilo je i ukidanje reality showa, kao i nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Happy, a o tome se oglasila sad već bivša sudionica "Zadruge" Mina Vrbaški - javlja Nova.rs.

Zloupotrebom osoba proslavljenih u reality showovima svakodnevno se s malih ekrana gledateljima šalju zabrinjavajuće poruke emitiranjem neprimjerenih sadržaja. Nasilje, vulgaran rječnik i manipulacija teškim životnim pričama, kao i evidentni zdravstveni problemi sudionika, sastavni su dio ovih emisija koje se već dugi niz godina emitiraju na srpskim televizijama s nacionalnim frekvencijama, a najduže na Pinku. 

Mina Vrbaški postala je dio ovog programa još kao maloljetnica, a njeno sudjelovanje su obilježili i skandali, ali sada, nakon ubojstava koja su se dogodila u Srbiji, apelira da se ti programi ukinu.

Naime, Mina Vrbaški podijelila je snimak iz aktuelne sezone "Zadruge" na kojem se vidi mlada djevojka Anita Stanojlović.

Anita je sudionica koja trenutno ima 19 godina, dijete je dobila kao maloljetnica, a kako je sama rekla, u "Zadrugu" je ušla da bi zaradila za svoje dijete.

U spomenutom videu ona kaže: "I ja ću tako, pa sažalite me. Neka mi bude dan žalosti", jasno aludirajući na tragične događaje koji su se dogodili u Srbiji.

Mina je otvoreno je kritizirala ovakvo ponašanje, ali i njegovo puštanje u program:

"Nažalost, bila sam dio ovoga, uništila sam si život svojom odlukom da sudjelujem, još uvijek snosim posljedice, ali unatoč svemu neću šutjeti. Ovo je monstruozno i ​​to mora prestati. Ova djevojka ima dijete i prijeti masovnim ubojstvom. Samo prekinite više. Dosta je bilo", napisala je Vrbaški u svojoj objavi na Twitteru i dodala u komentarima:

"Znam da sam jedina koja je sudjelovala u ‘Zadruzi‘ i sada to govori. Prije nego što me osudite i kažete bilo što, odvojite trenutak da se zapitate zašto svi ostali šute. Od straha. I mene je strah, ali ne mogu više šutjeti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:18