StoryEditorOCM
Regijapomoć u traženju

Informaciju o dvogodišnjoj djevojčici Danki Ilić koja je nestala u Srbiji možete dojaviti i hrvatskoj policiji

Piše Vijesti Sd
3. travnja 2024. - 17:03

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske popodne maloprije je objavilo broj na koji se sve informacije o dvogodišnjoj djevojčici Danki Ilić koja je nestala u Srbiji, mogu dojaviti i hrvatskoj policiji.

„U naselju Banjsko Polje u gradu Boru u Srbiji je u utorak, 26. ožujka 2024. godine nestala dvogodišnja djevojčica Danka Ilić. Ako imate bilo kakve informacije o njenom nestanku, možete ih dojaviti i hrvatskoj policiji na brojeve telefona 01/3788-754 ili 192 – stoji na stranici hrvatskog MUP-a. Također objavljeni su pojedinosti o izgledu djevojčice koji se navode i u nalogu Interpola.

image

 

 

„Djevojčica je visoka 85 cm. Ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka na sebi je imala maslinastozelenu jaknu, ljubičaste hlače i crne tenisice. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske pruža potporu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije u potrazi za nestalom dvogodišnjom djevojčicom aktiviranjem njenog profila u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Policija Republike Srbije je 26. ožujka prvi put aktivirala sustav PRONAĐI ME (Amber Alert), sustav namijenjen hitnom javnom informiranju u slučaju nestalih maloljetnika. Kako djevojčica još uvijek nije pronađena, policija Srbije je zamolila za pomoć sve koji znaju bilo što o njoj, njenom mogućem kretanju ili okolnostima nestanka. Informacije o nestaloj djevojčici dostupne su i na web stranici Interpola, stoji na stranici MUP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 22:56