StoryEditorOCM
RegijaŠok i nevjerica

Hercegovac u šetnji naišao na poskoka, njegova reakcija je skroz neočekivana: pogledajte kojim je potezom ukrotio strašnu otrovnicu; 'Čuvam je i hranim...'

Piše PSD
17. rujna 2019. - 22:23

Mladen Iličić iz Gruda u svojoj je neobaveznoj šetnji šumskim predijelom svoga kraja naišao na ono od čega strahuje valjda svaki stanovnik ovih prostora, javlja Dnevni Avaz.

Hercegovac je, kako javlja portal, ugledao poskoka, no nije reagirao nepromišljeno, nije pobjegao niti zvao pomoć, ali je zato učinio nešto skroz neočekivano.

Strpao je zmiju u plastičnu bocu od 5 litara uz pomoć štapa.

Svoj je "ulov" prokomentirao za Avaz ovako: "Slučajno sam našao ovu bocu od pet litara, pošto nesavjesni građani smeće bacaju gdje stignu, i tako sam je strpao i zatvorio".

Dodao je i kako je poskok sada postao njegov kućni ljubimac. 

"Zmija je kod mene, čuvam je u plastičnoj bačvi i hranim je skakavcima", poručio je Gruđanin.

Javili su se brojni zabrinuti zbog bespotrebnog mučenja životinje, pa savjetuju Mladenu da zmiju vrati u njeno prirodno stanište. Neki su ga i branili, napomenuvši da je smrtonosni ugriz zmije mogao iznenaditi i neko dijete u šetnji.

Svakako prevladavaju oni koji još uvijek ne vjeruju vlastitim očima što se netko odlučio na baš ovakav, ekstremno nesiguran i opasan, potez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 13:59