StoryEditorOCM
Regijateški nesporazum

Gastarbajterica se razočarala nakon povratka kući, rodbini je na svom nadgrobnom spomeniku uklesala brutalnu poruku

Piše vijesti sd
31. ožujka 2023. - 17:26

Događa se da se ljudi razočaraju kada im se konačno ostvari dugo čekani cilj, kao što je povratak iz inozemstva u domovinu. Još je teže kad se čovjek razočara u svoje najbliže. Oboje od toga dogodilo se Gordani Stanković Goci koja je svoje razočaranje dala uklesati nigdje drugdje nego na svoju nadgrobnu ploču.

Evo što je napisala:

"36 godina u Njemačkoj sam puno radila, tugovala, plakala za domovinom, svojom obitelji, za svojima koje sam voljela više od sebe. Danas, nakon tri godine u domovini, oni za koje sam živjela kažu da ih mrzim, da sam zlobna žena, da mi se to vidi po očima, zato sebi dižem spomenik, jer oni nisu dužni podići spomenik takvoj ženi, koja im je toliko zla nanijela. I pored svega, voljet ću ih i kad umrem", piše na spomeniku s potpisom Goca, a fotografija godinama kruži internetom, piše Kurir.

Što je toliko razočaralo Gordanu, nije poznato, kao ni to što na to kažu njeni najbliži, koji su je, kako kaže, razočarali. Ostao je tek spomenik, uklesan za dugo vremena, kao svjedočanstvo o jednom ružnom nesporazumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 21:19