StoryEditorOCM
Regijaprobitačni predsjednik

Fahrudin Radončić: Čak ni profesionalni političari u BiH nisu shvatili da su brutalni istupi Zorana Milanovića pitanje Hrvata doveli direktno u Bijelu kuću

Piše PSD
17. svibnja 2022. - 16:35
Fahrudin Radončić: Hrvati zaista jesu majorizirani u izboru člana Predsjedništva BiH, a na svim drugim pozicijama su izvanredno zastupljeniTomislav Krišto/Cropix

Izbori u Bosni i Hercegovini raspisani su za 2. listopada i to se intenzivno može osjetiti i u Hrvatskoj. O stanju u BIH snažno polemiziraju predsjednik Zoran Milanović, premijer Andrej Planković i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman. Predsjendik Milanović čak je pitanje položaja Hrvata u BiH digao na razinu uvjetovanja primanja Finske i Švedske u NATO.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović čest je gost u Zagrebu i u medijima, u "Nedjeljom u dva" sada je gostovao hrvatski član Predsjedništva Federacije BiH Željko Komšić, koji je govorio i o politici predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića.

Na iste teme, kao i o jesenskim izborima u BiH, aktulano je za BiH medij, govorio je i predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić.

– Mnogi ljudi u BiH...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:33