StoryEditorOCM
RegijaPromo

Projekt "Na putu do smanjenja rizika od katastrofa" u Požegi!

Piše PROMO
1. prosinca 2023. - 15:59

Požega, sportska dvorana Osnovne škole Dobriše Cesarića, Slavonska 8

Vrijeme događanja: 4.12.2023., u 10:00 sati

U sklopu kampanje “Usvojimo znanja da šteta bude manja”, Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova organizira edukativno-zabavnu manifestaciju, posebno namijenjenu roditeljima i djeci školske dobi, kako bi se upoznali s modelima koji vjerno prikazuju situacije poput potresa, poplava i erozije te naučili kako se pripremiti i zaštititi u slučaju iznenadnih nepogoda. Svijet je sve više suočen s nepredvidivim prirodnim događajima koji mogu uzrokovati ljudska stradavanja i velike materijalne štete. Zato je dobra priprema najvažnija! Stečenim znanjem i spremnošću svi zajedno možemo aktivno utjecati na smanjenje rizika od katastrofa te umanjiti njihove posljedice.

Pozivamo vas u ponedjeljak u 10:00 sati u sportsku dvoranu Osnovne škole Dobriše Cesarića, Slavonska 8 u Požegi, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi.

Kampanja je dio projekta "Na putu do smanjenja rizika od katastrofa", financiranog iz fondova Europske unije, kojeg Ravnateljstvo civilne zaštite provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Dodatne informacije o projektu i sudjelovanju u aktivnostima možete pronaći na stranici Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova: https://civilna-zastita.gov.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. ožujak 2024 08:18