StoryEditor
Regijabrza reakcija

Dadilja u Srbiji nestala s jednomjesečnom bebom: policija je odmah krenula u potragu, a pravi šok uslijedio je tek kad su je pronašli

Piše PSD
8. kolovoza 2022. - 20:22

Prema neslužbenim saznanjima, prava drama odigrala se danas u popodnevnim satima u Kruševcu u Srbiji, gdje je 38-godišnja K.K. prijavila policiji da je izgubila kontakt s dadiljom J.J. koja je otišla s njezinom bebom u šetnju.

- Nesretna majka pozvala je policiju i rekla da se dadilja nije vratila s bebom iz šetnje u dogovoreno vrijeme, kao i da joj se ne javlja na telefon. Policija je odmah reagirala na prijavu majke - rekao je izvor za Informer.

Majka je detaljno objasnila što se događalo.

- Navela je da se prije tri dana dogovorila s J.J. da joj čuva bebu staru mjesec i nekoliko dana. Jutros su se dogovorile da dijete iznese u šetnju i da je donese do 11 sati. Međutim, 'bejbisiterica' se nije pojavljivala, a pritom se nije javljala ni na telefon. To je nesretnu majku uplašilo do te mjere da je odmah obavijestila policiju - objasnio je izvor.

Policija je s obzirom na situaciju odmah reagirala i organizirala potjeru za dadiljom. Ubrzo su je i pronašli, no tek je onda uslijedio šok.

- J.J. je s bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njezinog bivšeg emotivnog partnera, 40-godišnjeg D.S. Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njezinog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada se klupko počelo da odmotavati - naveo je izvor.

Prema njegovim riječima, policija je otkrila da su njih dvoje bili u vezi prije devet mjeseci.

- Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u travnju ove godine. Dok su bili u vezi ona je prije oko devet mjeseci ostala trudna i imala spontani pobačaj o kojem nije pričala. Danas se odlučila pojaviti kod dečka i bebu koju je čuvala predstaviti kao njihovo dijete - rekao je sugovornik zgranut nevjerojatnom pričom.

Kako je objasnio, D.S. je rekao da ga je bivša zvala prije tri dana.

- Rekla mu je da dolazi kod njega, odnosno da će svratiti s njihovim djetetom - naveo je sugovornik Informera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 10:24