StoryEditor
Regijaneuhvatljiva zvjerka

Čudan pokolj u Hercegovini: osam kokoši obezglavljeno, sumnja pala na neuhvatljivo mitsko biće

Piše PSD
5. listopada 2017. - 18:02
opg_kuvac11-311014

U četvrtak je u središtu Gruda nađena hrpa uginule peradi, a ono što je zbunilo stanovnike je činjenica da su sve kokoši obezglavljene, piše portal Grude.com.

Zbog toga sumnja nije pala na lopove niti na lisice, lasice i ostale zvjerčice kojima se koke rado nađu na jelovniku pa su krenula nagađanja i na koncu su stariji mještani za pomor peradi okrivili džudžana. Što se čudite? Škotska ima Nessie, Srednja Amerika Chupacabru, a Hercegovina džudžana. I baš je taj džudžan - neuhvatljivo mitsko biće - odgovoran za pokolj peradi u Grudama.

Upućeni u mitologiju koja se s godinama splela oko džudžana tvrde da je ovakav kaos baš njemu svojstven jer mu je omiljena zanimacija haranje po kokošinjcima.

EroGag, humoristični i satirični portal džudžana je opisao kao mitološko biće i glavni uzrok svih poljoprivrednih devastacija. Do sada su se znale pojaviti informacije da je džudžan napokon ulovljen pa čak i fotografije navodne nemani, no ispostavilo se da se radilo o fotomontažama u kojima je glavnu ulogu ima o - nikada ne biste pogodili - hrčak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. rujan 2020 04:52