StoryEditor
RegijaPRAVA POZADINA

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić: Prosvjedi u Beogradu nemaju veze s mjerama protiv korone! Ovo je akcija protiv dogovora Srbije i Kosova

Piše PSD.
10. srpnja 2020. - 15:10
Prizor s trećeg dana prosvjeda u BeograduAFP

Prosvjedi u Srbiji zapravo nemaju veze s pandemijom, tvrdi član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

"Svjedoci smo najnovije serije prosvjeda u Republici Srbiji, gdje je korona, zapravo pandemija korone, bila iskorištena za jednu vrstu bunta. Rečeno je da je to prosvjed protiv uvođenja policijskog sata u Beogradu, a nakon nekoliko trenutaka je bilo jasno da to zapravo nema veze s pandemijom, nego je riječ o Kosovu“, kaže Komšić za Deutsche Welle.

"Ono što smo vidjeli na snimcima iz Beograda ukazuje na to da postoji čak jedna organizirana politička struktura koja je pričom o koroni sakrila njihove prave ciljeve“, rekao je Komšić, a na pitanje koji su pravi ciljevi, odgovorio je: "Pravi ciljevi su da se onemogući postizanje dogovora između Beograda i Prištine."

A na pitanje kome je to u interesu, član Predsjedništva BiH je rekao za Deutsche Welle: "Po mom mišljenju, mislim da je to najviše u interesu ekstremnih desničara i fašista u Srbiji i njihovih međunarodnih pokrovitelja koji se nalaze na istoku Evrope."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 09:22