StoryEditorOCM
RegijaBIZARNA SNIMKA

‘Braćo Srbi, Rusi, pravoslavni care Putine...‘: Otkriveno tko je djevojka koja je postala hit pucajući iz pištolja

Piše vijesti sd
11. siječnja 2024. - 15:39

Društvene mreže je oko pravoslavnog Božića preplavila snimka mlade djevojke koja u plavoj krznenoj bundi puca u zrak i čestita Badnji dan i Božić "pravoslavnoj braći Srbima i Rusima i pravoslavnom caru Putinu". Srpski mediji sada javljaju kako je djevojka identificirana kao D. Š. iz Herceg Novog te da će protiv nje biti podnesena prijava.

Policija je djevojci pretresla stan i automobil te su pronašli pištolj iz kojeg je pucala.

"Policijski službenici identificirali su osobu koja se nalazi na video snimci koja je objavljen ana društvenim mrežama, na kojoj ženska osoba iz oružja puca u zrak. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj", naveli su iz policije.

Kako su naveli, sa svime je upoznato i tužiteljstvo Herceg Novog koje je zaključilo kako u njenom postupku nema kaznenih elemenata.

Na snimci koja je preplavila društvene mreže vidi se mladu djevojku kako stoji u blizini šume i viče: "Braćo i sestre Srbi, braćo i sestre Rusi, pravoslavni care Putine, nazdravlje Badnji dan i sutrašnji Božić. Mir Božji, Hristos se rodi". Nakon toga iz pištolja koji drži u ruci puca u zrak više puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:29