StoryEditor
Regijaodvratnije ne može

BiH šokirana činom bešćutnog muškarca: pred njegovim očima dogodila se stravična nesreća, nije prestao snimati ni kada je čovjek poginuo; 'To je taj snimak, legendo'

Piše PSD
20. svibnja 2019. - 21:00
snimka

Brojni BiH mediji pišu o stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je danas, sudarivši se s autobusom, poginuo 62-godišnji muškarac iz Banja Luke,  a najšokantniji dio priče uslijedio je kada je snimka tragedije osvanula na Facebooku.

Nedugo nakon nesreće, društvenim mrežama proširio se video sniman iz vozila koje se kretalo iza automobila stradalog muškarca, a na kojoj se vidi kako vozilo kojim je upravljao poginuli Banjalučanin povremeno vrluda po cesti i prelazi na suprotnu stranu ceste, nakon čega dolazi i do fatalnog podlijetanja pod autobus, javlja Faktor.  

Snimku su u vrlo kratkom roku pogledale tisuće korisnika Facebooka, a na ovoj društvenoj mreži je podijeljena više od 600 puta. 

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti u Njemačkoj smrtno stradao muškarac; Policajci se šokirali kada su vidjeli što drugi vozači rade na mjestu tragedije

Ono što je najviše zgrozilo javnost je ponašanje muškarca koji snima tragediju koja mu se događa pred očima, ne pokušavajući u nijednom trenutku pomoći unesrećenom već cijelo vrijeme snima video, niže neprimjerene komentare, a u jednom trenutku čak se glasno smije.

Na snimci se čuje kako muškarac koji snima prvo komentira vožnju muškarca u vozilu ispred sebe te u jednom trenutku gotovo likuje što je “pogodio” da će se automobil sudariti s autobusom, piše Blic.

– To je taj snimak, legendo. Jesam rek’o – čuje se glas praćen smijehom.

U nastavku, izlazi iz automobila, prilazi unesrećenom i nastavlja snimati de dobacuje okupljenima: 

– Nije ovaj živ. On je… šehid. Ništa od njega.

Do kraja snimke može se čuti još nekoliko degutantnih komentara autora snimke koju su čak u izvornoj formi prenijeli i pojedini bih portali, da bi ipak nešto kasnije objavili cenzuriranu verziju. 

Izdvojeno

04. srpanj 2020 13:25