StoryEditor
Regijavrijedna donacija

Anonimni donator obitelji iz Bosne poklonio nekoliko grla stoke: ‘Sad se mogu baviti stočarstvom, a od toga se može lijepo živjeti‘

Piše PSD
29. lipnja 2022. - 20:07

Anonimni donator odlučio je jednoj osobi s područja Bugojna u Bosni i Hercegovini donirati nekoliko koza, nekoliko ovaca i kravu, prenosi Radio Sarajevo.

Donacija je vrijedna više od 5.000 KM (gotovo 19.400 kuna), a mogu je dobiti isključivo osobe koje nemaju ništa od stoke, a željele bi se time baviti. Također, stoku ne smiju prodati najmanje dvije godine jer će donator obilaziti mjesto i onoga kojem je poklonio.

"Dragi Bugojanci, imamo jednu jako lijepu vijest. Anonimni donator je odlučio preko našeg portala 'Bugojno Danas' pokloniti jako kvalitetnu kravu, vjerojatno steonu, nekoliko koza i nekoliko ovaca. Uvjet je da se da osobi koja nema ništa od stoke, a da bi se željela baviti ovime jer bi se moglo lijepo živjeti i da ima uvjete gdje da smjesti, kako kravu, tako i koze i ovce, a da je na području Bugojna", naveo je donator u objavi.

"Slobodno napišite komentar kome bi ovo dobro došlo i zašto jer ćemo snimiti tu obitelj kojoj budu donirane životinje, a donator će izabrati kome da donira od ponuđenih koje ćete napisati u komentaru, dakle opišite zašto bi trebalo donirati tome i tome i ima li prostora za držati ove životinje. Bez žurbe, imamo cijeli dan da nađemo obitelj u potrebi s područja Bugojna", navodi se na stranici 'Bugojno Danas' koja je i objavila oglas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2022 03:54