StoryEditorOCM
RegijaSusjedi puni Zavisti

Aleksandar Vučić radikalno odgovorio na medijske napise: ‘Znam zbog čega me zovu Hitlerom i najgorim u regiji‘

Piše vijesti sd
4. ožujka 2024. - 14:20

Aleksandar Vučić često i obilato medijski istupa pa je logično da na to dobije reakcije i komentare. Predsjednik Srbije često medijski reagira i na te reakcije. To je učinio i jučer, putem svoje Srpske napredne stranke, objavom videa na društvenoj mreži X. Predmet Vučićeve reakcije jest pisanje medija u regiji, a otišao je toliko daleko da ponovi kako ga uspoređuju i s Adolfom Hitlerom.

"Od prištinskih medija, naravno, gotovo svih ekstremistički nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu do ekstremnih islamističkih medija iz Sarajeva, do mnogih drugih, svi su kao opareni skočili samo zbog toga što sam sinoć govorio u hali Šumice i zbog dvije stvari. Zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog činjenice o plaćama u regiji, da je Srbija danas prva u regiji po visini plaća. Ali i zbog toga što sam rekao da Beograd, koji se uvijek hvali svojom kozmopolitskom dušom, jest i srpski grad. A onda su me i Gazeta i Slobodna Bosna napali zbog toga što sam rekao: ‘Hoće da nam ukinu državu Srbiju i oduzmu zemlju, da na faks koji dobijemo odgovorimo sa: ‘Da, gazde‘, a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom osim da služimo svom narodu. Zbog toga sam Hitler, najgori u regiji i zbog toga je regija zgrožena", naveo je Vučić, prenosi Danas.

U regiji se dobro zna istinsitost usporedbe Vučića s Hitlerom, kao što se u Srbiji zna istinitost i realna vrijednost ‘najvećih plaća u regiji‘ koje građanima Srbije omogućuju da namirinice kupuju u hrvatskim trgovinama u blizini granice.

image

Aleksandru Vučiću stanovita utjeha može biti da ga barem shvaća njegova Srpska napredna stranka, koja je i objavila video

Robert Fajt/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:17