StoryEditor
PolitikaNA FACEBOOKU

Zagrebačka desnica puni društvene mreže komentarima protiv Tomaševića: ‘I tako pade šapatom Zagreb u ruke jugofila, srbofila, povampirenih komunista‘

Piše PSD
17. svibnja 2021. - 17:26

U zagrebačkoj izbornoj noći najviše je slavio Tomislav Tomašević koji je uvjerljivo vodio u svakom trenutku, a finalno brojanje glasova samo je potvrdilo njegovu poziciju kao najizglednijeg budućeg gradonačelnika koji će zasjesti u fotelju Milana Bandića. Iako je utrka za drugi krug bila napeta, u njemu će ga dočekati oponent Miroslav Škoro pa će tako Zagrepčani 30. svibnja birati između dva politička pola, čiste desnice i ljevice. 

Društvene mreže preplavljene su komentarima upućenima protiv Tomislava Tomaševića, a portal Index odlučio je izdvojiti neke od njih. 

- I eto šta doživljavamo! Rađa se novi Zagreb pun pederluka, jugoslavenstva, genderizma, ateizma i kretenizma!!! Živjeli, yugoslavenski, soroševski, gejevski, istambulski, bezvjerski, kretenski Zagrebčani!!! Živjeliiiiiiii, i dolje s njima!!!-  jedan je od negativnih komentara upućenih čelniku Možemo. 

Komentare koji su istaknuti nisu ispravljali gramatički ili stilski već su kopirani upravo onakvi kakvi se nalaze na društvenim mrežama. 

- I tako pade šapatom Zagreb u ruke jugofila, srbofila, povampirenih komunista (i prije ništa bolje nije bilo jer su iz SKJ ušli u HDZ) No, evo i đak G.Sorosa je stigao. Ljudi u Zagrebu očigledno ne kuže tko je Tomašević ništa o njemu ne znaju oni samo čekaju da će biti bolje. Procvjetat će sve. Hm....kad dođu ideološke teme na red vidjet ćete tko je Tomašević. Uostalom on je stigao da bi "preodgojio" prvo Zg. a potom i cijelu Hrvatsku. Vidi se da se u Zg. još uvijek naveliko 'guta'Jutarnji list čitaj -srpski srbobran, Večernje novosti, 24 časa, RTL i Nova tv. Mediji su zlo, i moralno i politički zapušten narod također- glasi još jedan komentar. 

Priliku da izbor stanovnika metropole prokomentira na Facebooku nije propustio ni Vice Batarelo, čelnik konzervativne katoličke  udruge Vigilare. 

- Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast. Soros se mora zaustaviti!- smatra. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 14:56