StoryEditor
Politikazadovoljan je

Raspudić nakon objave izlaznih anketa: Nećemo pristajati na trule kompromise. Mi imamo svo vrijeme ovog svijeta, nas zanima i vlast

Piše PSD
5. srpnja 2020. - 19:39

Prema prvim izlaznim anketama MOST osvaja osam mandata, a Nino Raspudić je za RTL komentirao jesu li očekivali ovakve razultate.

"A čujte, što smo se mogli oprijeti. Ove lažne ankete su mi recimo u drugoj jedinici mi davale 4,8 posto, a sad smo na 9,8. Dakle, ako ovo ostane ovako mi smo vrlo blizu i drugog mandata u 2., a nismo daleko ni od drugog mandata ni u 1. gdje smo na 8 posto. Pa ovo je mali pozdrav analitičarima i ljudima koji naručuju te ankete. Apelirao sam na taj anketni inženjering ", rekao je Raspudić.

"Ovo je bliže realnosti, ja se nadam da će ovo biti još bolje jer smo i u 1. i 2. blizu drugog mandata. Jako smo zadovoljni", rekao je.

Otkrio je ostaju li i da li ostaju pri tome da Plenković ne bude premijer.

"Mi predstavljamo jednu mladu, novu Hrvatsku, zahvalio bi se i masi mladih volontera. Ono što sigurno nećemo je da nećemo komprimitirati ideale te mlade Hrvatske i pristajati na trule kompromise gdje bi izdali vrijednosti politike za koje se zalažemo. Mi imamo svo ovo vrijeme ovog svijeta, nas zanima i vlast", rekao je.

Kazao je da su "kristalno čisti i čvrsti i da kod njih nema žetončića".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 21:23