StoryEditorOCM
Politikanove okolnosti

Potresi u SDP-ovoj koaliciji, stranka Centar otkazala presicu: ‘Potrebne su dodatne konzultacije‘

Piše Hina
16. ožujka 2024. - 10:10

Predsjednik Zoran Milanović je, zajedno s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom, na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio da će se kandidirati na predstojećim izborima kao nositelj liste SDP-a u prvoj izbornoj jedinici. Milanović je najavio pobjedu i formiranje vlade nacionalnog spasa.

Od 10:30 sati na Iblerovom trgu se održava sjednica Glavnog odbora SDP-a. Na samom početku se obraćaju predsjednik SDP-a Peđa Grbin i premijerski kandidat Zoran Milanović. Na kraju sjednice također će biti izjave za medije.

U 10 sati su na Preradovićevom trgu trebali su govoriti predsjednici stranaka opozicije: Ivica Puljak (Centar), Davor Nađi (Fokus), Radimir Čačić (Reformisti), Dalibor Paus (IDS), Darijo Vasilić (PGS).

"Konferencija za medije koju smo najavili za danas, 16. ožujka, u Zagrebu, na Cvjetnom trgu, u 10 sati, neće se održati zbog novonastalih okolnosti i potrebe za dodatnim konzultacijama. Pravovremeno ćemo vas obavijestiti o svim sljedećim aktivnostima. Zahvaljujemo na razumijevanju", objavili su iz stranke Centar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:53