StoryEditorOCM
Politikasvi šute

Pogledajte prečudan video kojeg je objavio SDP-ovac: atmosfera je komorna, a Grbin se belji...

Piše P.T./JL
12. srpnja 2024. - 20:53

Osim što slave poraze kao pobjede, u SDP-u se vole prikazati kao jedinstvena stranka koja stremi zajedničkom cilju. I onda jedan od istaknutijih stranačkih senatora, Ivan Račan, objavi video sa stranačkog teambuildinga. Barem pretpostavljamo da se radi o tome...

A video je pomalo teško opisati.

Na početku vidimo uskoro bivšeg predsjednika stranke Peđu Grbina koji se smješka u kameru, a onda se nakon sekunde izbelji Račanu. Da, izbelji.

Nakon toga Račan krene okretati mobitel prema ostalim sudionicima druženja i onda vidimo brojne istaknute SDP-ovce, među ostalima bivšeg ministra Borisa Lalovca, zatim gradonačelnicu Supetra Ivanu Marković, tu je i uzdanica iz Ploča Mišo Krstičević... I gotovo svi su okrenuti leđima od svojih susjeda, piše Jutarnji list. 

Onda u kadar ulaze još dva bivša ministra. Željko Jovanović potpuno nezainteresirano drži ruke na koljenu, a Ranko Ostojić tipka na mobitel... Tek na kraju dva osmijeha članica koje su zauzele mjesta pokraj Račana.

I da, da ne zaboravimo, svi šute, nitko ni s kim ne priča.

Atmosfera na teambuildingu izgleda kao, citirat ćemo Seju Sexona, ‘kad je umro Tito‘, a u oko upada i činjenica da na druženju nema (barem ga mi ne vidimo) vjerojatnog budućeg predsjednika stranke Siniše Hajdaša Dončića.

Nitko ne razumije zašto je Račan ovaj video uopće objavio, a posebno je to neobično s obzirom da je Račan PR stručnjak s vlastitom agencijom i ovakav video, uvjereni smo, nikada ne bi napravio za klijenta.

Zbog njega i ostalih SDP-ovaca nadamo se da je ostatak druženja prošao u veselijem tonu nego na objavljenom videu.

Da podsjetimo, drugi je ovo biser Ivana Račana u kratkom vremenu. Prije nešto manje od dva mjeseca u imovinsku je karticu upisao da, između ostalog, posjeduje tri i pol milijuna eura u dionicama jednog hotelskog lanca da bi potom zvao novinara da mu kaže kako uopće nije siguran koliko dionica ima i da ne može naći taj podatak.

Isti podaci upisani u imovinsku karticu stoje i danas, iako je Račan u međuvremenu objasnio da cijena po dionici nije 1325 funti nego 13,25. Valjda će to uskoro i ispraviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:58