StoryEditor
Politika‘VELIKI‘ O ‘MALIMA‘

Plenković: Škoro može zaboraviti na ucjene, to me podsjeća na ponašanje Mosta iz 2016. godine. HDZ na takvo što neće pristati!

Piše PSD.
15. lipnja 2020. - 22:33
Goran Mehkek/HANZA MEDIA

HDZ će uvod u kampanju imati u srijedu, feštom na Jaranu - gdje se i osnovao - kada će se obilježiti i 31. godišnjica osnutka stranke - najavio je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković. 

O sastavljanju lista za predstojeće izbore, na kojima ima mjesta i za donedavne žestoke kritičare načina na koji rukovodi HDZ-om, Plenković je kazao: "Bez obzira na unutarstranačke izbore, htjeli smo pokazati uključivost. Pokazat ćemo sinergiju. To je dobro za demokraciju i za Hrvatsku". 

Izjavu Miroslava Škore, čelnika Domovinskog pokreta, po kojoj Plenković neće biti premijer, odnosno da će 5. srpnja znati što znači "indeks sreće", komentirao je ovako: "Ovo podsjeća na 2016., da mali partner govori velikom partneru tko će biti premijer. Naša je pozicija jasna, želimo pobijediti, naš su saveznik hrvatski građani, jasni smo oko toga. U svakom slučaju, nikakve ucjene takvog tipa HDZ neće prihvatiti. to je uzaludno ucjenjivati! To mogu zaboraviti već sada".

Dodao je i kako se liste upravo finiširaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 18:24