StoryEditorOCM
Politikasamo 19 glasova

Pauletić ‘ispao‘ iz Sabora, Ruža Tomašić pojašnjava: Milanović Litre jedini je iz moje stranke bio na listi, normalno da ću njemu dati mandat

7. srpnja 2020. - 19:14

- Točno je da umjesto mene u narednih godinu dana u Sabor ide moj suradnik Marko Milanović Litre. On je jedini iz moje Hrvatske konzervativne stranke koji je bio na listi i naravno da ću njemu dati saborski mandat. Nije mi jasno zašto uvijek moja neka odluka izazove toliko pozornosti i o njoj se raspravlja premda je sasvim uobičajeno i do sada je uvijek bio takav slučaj da se mandat prepušta kandidatu iz iste stranke.

- Osim toga, moj suradnik je jako puno radio za sve nas tijekom predizborne kampanje i nije uopće imao vremena lobirati za sebe u desetoj izbornoj jedinici. Stalno govorimo da treba dati šansu mladim ljudima, a svi smo mi jednom u politici bili novi ljudi za koje nitko nije čuo, stoga i njemu treba dati priliku – kazala je Ruža Tomašić, nakon napisa da u Sabor umjesto nje ide njezin suradnik koji je dobio samo 19 glasova i zbog čega Robert Paueltić neće u saborske klupe.

Ruža Tomašič je također komentirala kako joj također nije jasno zašto je i odluka o osnivanju vlastitih klubova u Saboru stranaka iz Domovinskog pokreta izazvala negativne komentare kada je i do sada bio slučaj da te stranke imaju svoje klubove u Saboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 09:46