StoryEditor
Politikakritike padaju

Ostojić nakon isključenja iz SDP-a: ‘Želim se ispričati građanima Hrvatske, SDP ima puno više za ponuditi od Peđe Grbina‘

Piše PSD
28. srpnja 2021. - 18:30

Za komentar o situaciji u SDP-u pitali smo i nekadašnjeg potpredsjednika stranke Rajka Ostojića, koji se nije libio kritizirati Peđu Grbina.

- Peđa Grbin nije bio moj izbor. Nikada. A zašto je to tako? Jednostavno, nije taj, nije onaj koji vodi, onaj koji okuplja i to se vidi, to vide naši građani, dan za danom… S moje strane pružio sam kolegijalnu potporu i mir u medijima, da provede program, ali njega nema. A ni programa… Ni politika, čak ni u ovim, izvanrednim, COVID-19 uvjetima. Jedino čime se bavi ovih godinu dana jest odstrel njemu nepodobnih članica i članova diljem Hrvatske - izjavio je.

U to se ime ispričao i građanima Hrvatske.

- Želim se ispričati Vama građanke i građani RH za apsolutnu nezainteresiranost i ignoranciju takozvanog novog SDP-a za Vaše probleme i želim da znate kako SDP ima puno više za ponuditi od Peđe Grbina. Konačno, Grbinov me potpis nije činio SDP-ovcem, niti će me ma ni za milimetar udaljiti od vjere i posvećenosti socijaldemokraciji - zaključio je Ostojić.

item - id = 1116060
related id = 0 -> 1136955
related id = 1 -> 1136749
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 06:01