StoryEditorOCM
PolitikaJOSIP ALADROVIĆ

Novi koraci ka uređenijem sustavu socijalne skrbi: na prvoj sjednici Nacionalnog vijeća po prvi puta susreli su se svi predstavnici

Piše HINA
11. lipnja 2021. - 17:46
Zagreb, 300521. Trg zrtava fasizma,sredisnjica HDZ-a. Vodstvo HDZ-a u ocekivanju rezultata izbora za gradonacelnika Zagreba. Na fotografiji: Josip Aladrovic.Damjan Tadic/Cropix

Na prvoj sjednici Nacionalnog vijeća za razvoj socijalnih politika, održanoj u petak u NSK, predstavljen je Akcijski plan unaprjeđenja sustava socijalne skrbi, a sudionici su izrazili zadovoljstvo time što su u vijeće uključeni svi dionici koji mogu utjecati na reformu sustava.

"Moram izraziti svoje zadovoljstvo jednom ovakvom skupinom koja su cilj i ideja formirati socijalne politike u Hrvatskoj", rekao je  nakon sjednice ministar rada i socijalne politike Josip Aladrović.

U Vijeće su uključeni svi dionici sustava socijalne skrbi - akademska zajednica, predstavnici strukovnih udruženja, komora, sindikata, udruga osoba s invaliditetom, organizacija civilnog društva, tijela državne uprave, predstavnici gradova, županija i ministarstava iz konteksta međuresorne suradnje.

Vije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:28