StoryEditorOCM
Politikafacebook ratnik

Mostov Marin Miletić u novoj objavi zahvaljuje ‘necijepljenim herojima‘, kaže da prava tama tek dolazi

Piše PSD
21. srpnja 2022. - 12:57

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić u novoj je objavi na Facebooku zahvalio svima koji se nisu cijepili protiv koronavirusa, nazvavši ih "herojima". Izrazio je i svoj stav o nošenju zaštitnih maski te o snazi prirodnog imuniteta.

Njegovu objavu prenosimo u nastavku.

"NECIJEPLJENI HEROJI

Htio sam nekoliko misli uputiti vama, dragi ljudi koji se dvije godine odupirete najgorim psihičkim i mnogi fizičkim ucjenama da primite u sebe eksperimentalno cjepivo. Htio sam se zahvaliti na simboličan način svakome od vas jednim drugačijim statusom. Trpjeli ste mnogi. U obitelji, na poslu, javnom prijevozu, trpjeli ste šikaniranja i najniže uvrede. Skakalo vam se po glavi zato jer ste razmišljali svojom glavom. Vrijeđalo vas se ne zato jer ste vi nekome nešto nametali, nego zato jer niste htjeli dopustiti da vama netko nešto nameće. Iz dana u dan na ulici i preko medija pogrdno vas se sprdalo, ismijavalo, proglašavalo krivim za nešto što nije nikako bila vaša krivnja. Niste se uplašili, niste se zaplašili. Gazda ovih i onih, medija, gospodara sjena, političara, interesnih skupina, koronaprofitera. Stali ste uspravno podignute glave za svoja uvjerenja. Mnogi niste pali niti na užasavajuću politizaciju crkvenih vlasti koje su pod palicom mecena vladajućih izabrali biti dio globalističke agende koja je ništila čovjeka i slobodu. Odgovornost za nebrojene nuspojave nitko od tih licemjera u jednoj lipi nije htio preuzeti na sebe. Bogu hvala na stotine vjernih i onih svećenika koji su jasno pružali otpor cijelo vrijeme znajući da tako ostaju vjerni Evanđelju. Jer, mudrije je svidjeti se Bogu nego li Plenkoviću, na što su mnogi pastiri zaboravili. Neka, oslobodit ćemo uskoro i njih jarma novca pa će ovisiti o vlastitoj čistoći i sili Duha Svetoga. Kako i mora biti.

Danas znamo da mnogi cijepljeni stradavaju. Znamo za nebrojene teškoće i nuspojave. Znamo da efektivnost cijepljenja pada za nekoliko mjeseci na nulu. Znamo da mRNA već sada donosi tamu, a izgleda da tama tek dolazi. Imamo više od 3.000 znanstvenih radova o nuspojavama. Svatko danas zna nekoga u svojoj blizini tko je stradao. Znamo da se NAMJERNO lagalo i da je prirodni imunitet najsnažniji, da su preboljeli širokog spektra zaštite. Znamo da buster uništava imunosustav. Znamo da maske ove kirurške i krpene ne štite od virusa. Znamo da je lockdown uveden da uništi ekonomsku stabilnost i dovede nas ovdje gdje smo sada.

Sve smo to mnogi od nas znali i puno prije. I na to smo ukazivali. Bili smo uz istinu. Hvala vam dragi moji necijepljeni heroji. Jednom će se o vama pisati knjige, snimati filmovi.

Budite ponosni.

Pripadate možda posebnim generacijama posljednjih Mohikanaca boraca za slobodu.

Čast mi je biti dio takvog pokreta.

Čast mi je stajati rame uz rame uz vas.

Pobijedit ćemo.

Pobijedit ćemo", napisao je Miletić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 17:00