StoryEditorOCM
Politikasjetit ćete se...

Milanović opet opalio po Ustavnom sudu: ‘A Kolinda koja je tumarala po dernecima HDZ-a? Šutjeli su kao glodavci u tmini‘

Piše Vijesti sd
20. ožujka 2024. - 20:27

Predsjednik Zoran Milanović na svojoj Facebook stranici je objavio novi status u kojem kritizira predsjednika Ustavnog suda RH Miroslava Šeparovića i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

"Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar Kitarović. HDZ-ova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike.

Ali, Šeparović i njegova potkupljena klika s Ustavnog suda nisu tada ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog “sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji”. Ne, već su kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe. A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga.

Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku‘, napisao je Milanović na Facebooku.

image

 

 

Goran Mehkek/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:40