StoryEditorOCM
PolitikaU ime oca i sina...

Kakav cirkus u Domovinskom pokretu! Razmjenjuju urnebesnu Ćipinu video snimku i jedni druge ispravljaju, pogledajte šou

Piše Marko Špoljar/JL
27. kolovoza 2024. - 12:48

Nakon afere "Petsto eura" - u kojoj ga brat Marija Radića optužuje da je iz svoje udruge izvlačio novac - kandidat za Penavinog zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić upao je novu aferu kojoj ćemo (krsno?) ime dati "U ime oca".

U ovoj urnebesnoj priči glavni akteri su, uz već spomenutog saborskog zastupnika Stipu Mlinarića, njegov kolega iz saborskih klupa ali i rival na stranačkim izborima Igor Peternel, te televizijski voditelj Velimir Bujanec, a sve se vrti oko toga tko se od DP-ovih prvaka (ne) zna prekrižiti.

- Igora Peternela ću, kad se budu čitali izborni rezultati, naučiti da se barem zna prekrižiti - spustio je Mlinarić prije nekoliko dana svom stranačkom rivalu s kojim će se boriti za mjesto zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta na stranačkom izbornom saboru ove subote. Potom je Bujanec na svom Facebook profilu objavio snimku kojim sugerira kako se Stipo Mlinarić Ćipe teško nosi s pravilima lijepog i pravilnog križanja piše Jutarnji list. 

- Docira drugima, a pogledajte Ćipu kako se ne zna prekrižiti. Drž’ se ti, moj Ćipe, financijskih instrukcija i uputa o transakcijama, a poduku o križanju pusti nekom drugom! - napisao je Bujanec.

Ruganje najutjecajnijeg "opinion makera" hrvatske desne političke scene teško je palo kandidatu za zamjenika predsjednika DP-a, toliko teško da se o svemu odlučio oglasiti na Facebooku - i to u objavi koju počinje s dramatičnim upozorenjem kako je to "posljednji put da se oglašava o ovakvim stvarima".

- Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni. Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bih na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što vam serviraju i što žele da vjerujete - napisao je Stipo Mlinarić Ćipe iznad video snimke kojom dokazuje kako se zna prekrižiti.

I to s lijeva na desno, kako katolički nauk i propisuje.

- ‘Ajmo se svi pomoliti prije jela. U ime Oca, (i) Sina, i Duha svetog - govori Mlinarić na toj snimci kojom želi dokazati kako je Bujanec običan lažov i manipulator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:21