StoryEditorOCM
PolitikaTREĆI POKUŠAJ

I zadarski SDP-ovac Duško Lungo Polovina u utrci za šefa socijaldemokrata: Sadašnje vodstvo treba poslati u povijest i ponovno izgraditi stranku

21. kolovoza 2020. - 22:26
Duško Polovina Lungo želi osobnim angažmanom pridonijeti konsolidaciji stranke nakon debakla na parlamentarnim izborimaLuka Gerlanc/HANZA MEDIA

Kad je u prvoj polovini srpnja poznati zadarski SDP-ovac Duško Lungo Polovina najavio svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a Hrvatske, malo tko je njegovu najavu shvatio ozbiljno, pa se uglavnom i nije spominjao kao potencijalni kandidat.

No, u utorak je Lungo popunjene kandidacijske obrasce, zajedno s izjavom da nije pravomoćno osuđivan za kaznena djela, predao u sjedište zadarskog SDP-a i proslijedio na Iblerov trg u sjedište stranke. Kandidirao se za predsjednika SDP-a Hrvatske, za člana Predsjedništva i za člana Glavnog odbora SDPH.

Kandidirao se jer, kako ističe, želi osobnim angažmanom pridonijeti konsolidaciji stranke nakon debakla na parlamentarnim izborima, smatra da sadašnju vodeću ekipu treba poslati u povijest i stranku početi graditi ispočetka.

Treća - sreća?...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:02