StoryEditorOCM
PolitikaKONTRA

HDZ oštro uzvratio na kritike o Plenkovićevom odbijanju samoizolacije: Ako itko krši mjere, to su SDP-ovci. Udari, slaži i bježi - to je Bernardić!"

Piše PSD.
24. lipnja 2020. - 15:46
Demonstracija bliskosti, ali i nepoštivanja mjera na predstavljanju kandidata za X. jedinicu na splitskom PeristiluBozidar Vukičević/Cropix

Iako su iz HDZ-a više puta poručivali da se neće baviti "negativnom kampanjom", ipak su odlučili odgovoriti na učestala prozivanja premijera i predsjednika stranke Andreja Plenkovića od strane oporbe na čelu s Davorom Bernardićem.

Pa je tako HDZ na slovm službenom Facebook profilu reagirao na napade zbog Plenkovićevog odbijanja odlaska u samoizolaciju nakon druženja s poznatim tenisačima na Adria Touru u Zadru, pa i nakon što je objavljeno da je pozitivan i Novak Đoković.

U objavi naslovljenoj "SDP - licemjerje vam je ime!", HDZ-ovci su objavili fotografiju na kojoj se Bernardić rukuje sa članovima ili simpatizerima stranke, te istaknuli kako "nadriliječnici iz RESTART koalicije ignoriraju ili čak omalovažavaju epidemiološku struku oko definicije bliskog kontakta u vezi s #...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:01