StoryEditor
Politikamudra odluka

Grbin: Podupro bih Tomaševića ako je to najbolje rješenje i ako će to izvući Zagreb iz ralja onih koji ga godinama pljačkaju

Piše Hina
18. srpnja 2020. - 21:54
Damjan Tadić/Hanza media

Kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin rekao je u subotu kako bi podupro Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo kao kandidata za gradonačelnika Zagreba ako to znači da će s vlasti skinuti Milana Bandića.

Grbin je potvrdio kako će im, postane li predsjednik SDP-a, prva test-proba biti lokalni izbori.

"Za početak, moramo sjesti i razgovarati s onima s kojima možemo surađivati, a to su Možemo, Fokus, Pametno te Stranka s imenom i prezimenom", rekao je Grbin i dodao da će u razgovoru pronaći najbolje rješenje za građane Zagreba.

SDP, istaknuo je, kao najjača stranka ljevice i centra za to ima najveću odgovornost.

"Nemam nikakav problem, kad je riječ o Zagrebu, da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje - da s jedne strane maknemo Milana Bandića, dakle, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto", rekao je Grbin, uz ostalo, u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Dodao je kako će poduprijeti Tomaševića ako je to najbolje rješenje i ako će to izvući Zagreb iz ralja onih koji ga godinama pljačkaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

11. rujan 2020 06:20