StoryEditor
Politikadefinitivni razlaz

CRO-Cicciolina zbog ideoloških razlika napustila stranku Ivana Pernara: vijest je objavila u tajicama i grudnjaku

Piše PSD
4. veljače 2020. - 14:35
Bruno Konjević/Hanza media/Arhiva

Bivša hrvatska pornozvijezda Aleksandra Bukovčan (31), dijelu javnosti poznatija kao Alexa Wild, izlazi iz Stranke Ivana Pernara. U predsjedničkim izborima za njega je prikupljala potpise za kandidaturu, no sad je došlo do definitivnog razlaza. 

- Želim objaviti da izlazim iz stranke Ivana Pernara. Moj ideološki smjer je vezan s aktivizmom pokojnog talijanskog političara Marca Pannelle. Liberalizam ne može biti samo slogan koji opravda neko djelovanje, on mora biti učinkovit i prepoznat, a ne opravdanje – obznanila je na društvenim mrežama Aleksandra Bukovčan.

Objavu na Twiteru i Facebooku potkrijepila je fotografijom s plaže u tajicama i grudnjaku.

Osim nje, nedavno je Pernarovu stranku napustio i Branimir Bunjac, bivši saborski zastupnik s kojim je Aleksandra nedavno viđena na kavi. I tu je fotografiju objavila na svom Facebook profilu. Pripremaju li možda neki novi politički projekt još se ne izjašnjavaju.

Ovo inače, nije prva stranka u kojoj se Aleksandra nije ideološki pronašla.

Već je bila članica Živog zida iz kojeg je nakon raskola Pernara, Bunjca i Sinčića otišla.

- Neću biti lažno skromna, ambicija mi je biti kandidatkinja kao prva na listi za II. izbornu jedinicu. Dakle, Sabor Republike Hrvatske - poručila je prije nekoliko mjeseci ova hrvatska inačica Cicioline.

Aleksandra Bukovčan iz okolice je Koprivnice majka dviju djevojčica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 09:07