StoryEditor
PolitikaREAKCIJE IZ SDP-a

Bauk: HDZ je za mene enigma, sa sve manje glasova imaju sve više mandata. Je li Bernardić bio dobar kandidat za premijera? I o tome ćemo razgovarati

5. srpnja 2020. - 19:17

Ne krijući razočaranje prvim izlaznim anketama, Arsen Bauk, nositelj SDP-ove liste u X. izbornoj jedinici, kazao je za N1 televiziju da je za njega dobar rezultat enigma. 
- Oni gledamo li izlaznost, sa sve manje glasova dobivaju sve više mandata, ali pričekajmo sve rezultate. Prije šest mjeseci, stranke ljevice su pobijedile u oba kruga predsjedničkih izbora. No, sada je HDZ ostvario prednost i po dva mandata u dosad izjednačenim jedinicama, prije svega II., VI. i VII. jedinici. Tako je u cijeloj državi, a najveći je upliv u Gradu Zagrebu, gdje je vidljiv postotak grupacije Možemo! Ako je Možemo zaista postala prva opcija u Gradu Zagrebu, na tome im se treba čestitati. Ali više ćemo moći reći kad budu gotovi službeni rezultati - kazao je Bauk. 

Upitan je li loš rezultat SDP-a i razlog da se postavi pitanje je li stranački šef Davor Bernardić pravi izbor za premijerskog kandidata, Bauk je diplomatski odgovorio da će se i o tome moći razgovarati nakon što se prikupe svi rezultati s ovih izbora. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 11:43