StoryEditor
VijestiZavršen očevid

Policija potvrdila pretpostavke: svih pet vozila u Konjskom namjerno je zapaljeno, u tijeku je potraga za počiniteljem

Piše Marko Didić
17. rujna 2019. - 13:15

Ono što se pretpostavljalo to je splitska policija i potvrdila - požari u Konjskom su namjerno izazvani i policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalska počinitelja.

To je rezultat policijskog očevida požara koji su u ponedjeljak izbili u ulici Brkljačića put i ulici Domovinskog rata u Konjskom, a u kojima je oštećeno jedno osobno i četiri teretna vozila. Materijalna šteta na osobnom vozilu citroen C3 iznosi 4000 kuna, a ukupna šteta na sva četiri teretna vozila iznosi 15.000 kuna.

Što se to događa u Konjskom? Noćas izgorjelo pet vozila, poduzetnici na mukama: 'Čula se ogromna buka, a onda su počeli požari...'; Na gotovom istom mjestu nedavno je 'planuo' i BMW 

Prvi požar izbio je u ponedjeljak pola sata poslije ponoći i to na osobnom vozilu citroen C3 u vlasništvu ženske osobe I.L. i tri metalna kontejnera koja nisu izgorjela, nego je u njima gorio papir dok je citroen C3 djelomično nagorio.

Sat kasnije je u ulici Domovinskog rata također u Konjskom, izbio je požar u kojem su oštećena dva kamiona i dva kombi vozila u vlasništvu četiri različite tvrtke (kombi u vlasništvu MP Beton Josipa Mešina, kamion u vlasništvu građevinskog poduzetnika Mira Kavelja, jedan kombi u vlasništvu poduzeća Ekspanzija te kamion u vlasništvu u firme Asfalt Ab).

Sva četiri vozila (dva Mercedesa, jedan Renault i jedan Ford) bila su parkirana na zemljanoj površini uz cestu.

#KONJSKO#ZAPALJENI AUTOMOBILI

Izdvojeno

09. srpanj 2020 20:08