StoryEditor
Vijestiočevid još traje

Jeza na Kajzerici jutro nakon stravičnog masakra; Susjeda: Navodno je došao i sve ih pobio kalašnjikovom; Inspekor: Radim više od 30 godina, ovakvo nešto nisam još vidio

Piše PSD
2. kolovoza 2019. - 10:35
ubojstva_zimmermanova19-010819

Jutro nakon stravičnog masakra očevid na zagrebačkoj Kajzerici još uvijek traje, a stanovnici ovog kvarta su u šoku.

Muškarac koji je sinoć u obiteljskoj kući ubio šestero ljudi, među kojima dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete, nakon krvavog pogoda je pobjegao, a nakon što ga je policija locirala u Brezovici, počinio je samoubojstvo. Masakr je preživjela beba koja je neozlijeđena i zbrinuta.

"U šoku smu, ovo je inače miran kvart", pričaju jutros stanovnici ovog novozagrebačkog naselja za Dnevnik.hr.

Svjedok nezapamćenog masakra u Novom Zagrebu: Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnjeve, a onda su se čuli ženski jauci...

Stravičan zločin u Zagrebu: u kući na Kajzerici ubio šest osoba, među njima i desetogodišnje dijete, preživjela je samo malena beba; Ubojica počinio samoubojstvo

"Sin koji radi u Dubrovniku sinoć me nazvao. Vidio je na internetu za tragediju pa se uplašio. Javila se moja supruga i ostala u šoku, zna da je to u našoj ulici. Kad ubiju jednog čovjeka je tragedija, a ovo je nešto neopisivo. Šestero ljudi...", čudi se jutro poslije nezapamćenog masakra na zagrebačkoj Kajzerici susjed stradale obitelji.

Jutro poslije masakra policija još obavlja očevid. Policijskim trakama ogradili su oba ulaza u uličicu gdje se nalazi obiteljska kuća u kojoj je ubojica pucao po ljudima. Ljudi koji idu na posao zastajkuju i u nevjerici gledaju policajce. Nitko ne može dokučiti kako se takvo nešto moglo dogoditi.

Čak su i inspektori i ekipa za očevid šokirani viđenim.

“Više od 30 godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio”, rekao je jedan od inspektora tupo gledajući u pod, prenosi Večernji.

"Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je strašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanarka Kajzerice.

I ostali su u šoku.

"Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cijela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svijetu, ali kod nas ne", kaže drugi susjed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 03:46