StoryEditorOCM
HrvatskaCaptain Lexi

Žena koja s Ivanom Pernarom do ožujka jedri prema Bahamima: ‘Boji se paste za zube i ovisan je o mobitelu, ali je simpatičan i dobronamjeran‘

Piše PSD
19. siječnja 2022. - 17:07
Captain Lexi: Čak iako vas gleda dok mu govorite, još uvijek postoji šansa od samo 50 posto da njegov mozak zaista slušaScreenshot/YouTube/Wild Captain Lexi

Captain Lexi, tako se naziva žena koja je na jedrilicu odlučila primiti Ivana Pernara. Piše kako je Pernar jako drag u duši i dobra osoba iznutra.

Svi ćemo govoriti ili raditi gluposti, ali sve dok su naše namjere dobre, opraštanje je lako. Ivan je dobronamjeran", napisala je Lexi i dodala da Pernar ostaje kod nje do ožujka kako bi joj pomogao jedrilicu WildChild vratiti na Bahame.

 Lexi piše kako je bila vrlo izolirana i usamljena u jedrenju dok se nije pojavilo još jedno biće, Ivan Pernar, koji ju je, navodi, uvjeravao da je "divna mlada dama i osoba".

"Prvi tjedan me zvao Leslie, smatram ga simpatičnim. Nije shvaćao kako ga nazivam 'hunny' kao osobu koja je draga, pa me je počeo nazivati 'hunny bunny'", navodi Lexi.

Činilo bi se kako je između Lexi i Pernara sve savršeno, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:44