StoryEditorOCM
Hrvatskaunatoč imunitetu

Zekanović: Tražila me policija zbog praha kojeg sam donio u Sabor. Što ne uzmu iskaz i od Milanovića? Njega treba istražiti, zatvoriti ili staviti u ludnicu, nema treće!

Piše hina
4. svibnja 2022. - 12:07

Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović otkrio je u srijedu da su policajci došli u Hrvatski sabor uzeti od njega iskaz zbog vrećice s bijelim prahom, koju je prošlog tjedna pokazao za saborskom govornicom, i pozvao da se uzme iskaz i od predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Zekanović je prošlog tjedna izveo performans u Saboru pokazujući vrećicu s bijelim prahom, kazavši da ju je pronašao na Pantovčaku, aludirajući time da se Milanović drogira.

„Upravo su u Sabor došli policajci koji će uzeti iskaz zbog brašna koje sam donio prošlog tjedna u Hrvatski sabor, obzirom na sumnju gospodina na čelu države da je unutra bilo nešto što ne bi trebalo biti u Saboru”, rekao je Zekanović u slobodnom govoru.

Zekanović je potom pozvao glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek da isto tako istraži Milanovićeve navode da njega plaćaju Andrej Plenković i neki arapski investitori "vrećom novaca".

„Jeste li zadnjih dana otišli kod predsjednika Zorana Milanovića i uzeli od njega iskaz o transferima novca?”, upitao je Zekanović državnu odvjetnicu.

Neka DORH radi svoj posao ili neka Hrvoj Šipek kaže da Milanović nije normalan i laže, poručio je.

„Istražiti, procesuirati, zatvoriti ili staviti u ludnicu, nema treće mogućnosti”, kaže Zekanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 21:49