StoryEditor
Hrvatska‘Samo istina‘

Zdravko Mamić se oglasio na Facebooku: ‘Reforma pravosuđa je krenula! Uhićeni su krivosuci! Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih...‘

Piše PSD
9. lipnja 2021. - 11:04

Nakon što su jutros Uskok i policija krenuli u akciju uhićenja osječkih sudaca koje je za korumpiranost u svojoj izjavi prozvao osuđeni bjegunac Zdravko Mamić, i sam se Mamić oglasio na Facebooku. Objavio je fotografiju trojice sudaca uz opis 'Reforma pravosuđa je krenula! Uhićeni krivosuci!'.

Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti:

- Bolje je patiti zbog istine, nego biti nagrađen za laž! 

Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svijetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći. Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni.

Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!, napisao je Mamić na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 20:21